P.S. - Jestem kuszony felgami grafitowymi OZ Ultraleggera, czy ktoś ma zdjęcie z nimi na EB, a nie w Photoshopie?
Jaka jest szerokość twoich opon? 245, 255?AW_Dan said:To są 8,5J ET42.
Idąc za założeniem, że 9,5J musi mieć ET50, a 9J ET44, to 8,5J ET38 powinno być w porządku. Martwiłbym się jednak o przód.
Na jakie felgi patrzysz, ktoś może pomóc, jeśli ma z nimi doświadczenie
Dziękuję, rozważam założenie 255 na 8,5J.AW_Dan said:245, może przejść na 255, gdy zajdzie potrzeba wymiany. Myślę teraz również o szerszych przodach, skoro mam tam 8J
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Żadnych problemów!jayaway said:Cześć, właśnie dołączyłem do forum, ponieważ niecałe dwa tygodnie temu dostałem swoją serię 1. Muszę powiedzieć, że zajrzałem do tego wątku, ponieważ zobaczyłem w Internecie zestaw kół zimowych, które wydawały się być w sam raz, ale pomyślałem, że po prostu sprawdzę odsadzenie i szczerze mówiąc, jestem teraz całkowicie zagubiony. Kupiłem 120d xdrive i jest on wyposażony w 18-calowe koła, a to, co widziałem w Internecie, jest następujące: 7,5 X 17 5/120 ET35 Wolfrace Scorpio 72,6 225/45 17 HR Nokian WR A3 (94H) Czy ktoś może mi powiedzieć, czy pasują one do mojego samochodu, ponieważ są one obute w ładne opony zimowe Nokian, co byłoby świetne na chłodniejsze miesiące. Dzięki.
Brak otarć z oponami, których używałem.. Samochód jest obniżony na zawieszeniu gwintowanym KW v1magstaff said:Those ac schnitzer wheels are super nice!with 5mm spacers those must have less et than my mbdesignwheels 8.5 et43.. how low was your car?thanks for replying!any rubbing?