Miałem dziś wspaniałą przejażdżkę i po prostu zjeżdżałem z górki, a zapaliła się pomarańczowa kontrolka silnika (nigdy wcześniej tego nie widziałem), a następnie u podnóża wzgórza silnik zgasł, zatrzymałem się, nie chciał odpalić, 3 godziny później zostałem odholowany do domu.
Odczyt kodów błędów
4560 Raildruck-Plausibilität mengengeregelt
4570 Raildruck-Plausibilität mengengeregelt
4610 Raildruck-Plausibilität druckgeregelt
4CAE Pozycjoner zaworu recyrkulacji spalin, sygnał
4560 to ciśnienie paliwa na szynie, mam mniej niż 1/4 baku, teraz czytam w sieci, że BMW 320d ma pompę paliwa w zbiorniku, czy 120d też ją ma?
Potem przeczytałem, że ktoś po prostu napełniając zbiornik pomógł go uruchomić, a wymiana samego filtra rozwiązała problem!!
Czy ktoś jeszcze to widział/słyszał lub może pomóc radą?
Zamówiłem filtr i muszę poczekać, aż dostanę więcej paliwa, ponieważ najbliższa stacja benzynowa jest 4 mile dalej...
(zakładam buty do chodzenia)
Odczyt kodów błędów
4560 Raildruck-Plausibilität mengengeregelt
4570 Raildruck-Plausibilität mengengeregelt
4610 Raildruck-Plausibilität druckgeregelt
4CAE Pozycjoner zaworu recyrkulacji spalin, sygnał
4560 to ciśnienie paliwa na szynie, mam mniej niż 1/4 baku, teraz czytam w sieci, że BMW 320d ma pompę paliwa w zbiorniku, czy 120d też ją ma?
Potem przeczytałem, że ktoś po prostu napełniając zbiornik pomógł go uruchomić, a wymiana samego filtra rozwiązała problem!!
Czy ktoś jeszcze to widział/słyszał lub może pomóc radą?
Zamówiłem filtr i muszę poczekać, aż dostanę więcej paliwa, ponieważ najbliższa stacja benzynowa jest 4 mile dalej...
(zakładam buty do chodzenia)